» » κολλαγόνο συμπληρώματα δουλειά;

κολλαγόνο συμπληρώματα δουλειά;

Κολλαγόνο συμπληρώματα μπορούν να ληφθούν για την αντιμετώπιση τα προβλήματα υγείας που συνδέονται με τη μειωμένη παραγωγή αυτής της πρωτεΐνης, αλλά η αποτελεσματικότητα αυτών των συμπληρωμάτων είναι ένα υποκειμενικό πρόβλημα. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να μάθουμε την αλήθεια σχετικά με αυτά τα συμπληρώματα.

Το κολλαγόνο είναι μια ινώδης scleroprotein των συνδετικών ιστών που παρέχει στήριξη σε όλους τους ιστούς και τα κύτταρα του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, μαλλιά, νύχια, οστών, μύες, τένοντες, κλπ. Μαζί με κερατίνη και της ελαστίνης, κολλαγόνο διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος και κάνει φαίνεται λείο, σφιχτό και εύπλαστο. Επίσης παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία των οστών και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και χόνδρους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Την ανάγκη για το κολλαγόνο συμπληρώματα

κολλαγόνο συμπληρώματα δουλειά;Την παραγωγή κολλαγόνου που επιβραδύνει με την ηλικία, που προκαλεί το δέρμα να χάνει την ελαστικότητά του. Αυτό προκαλεί την εμφάνιση των ρυτίδων και λεπτές γραμμές.

Κολλαγόνο συμπληρώματα, που έρχονται με τη μορφή χαπιών, ενέσεων ή ως υγρό, υπόσχονται να αποζημιώσει τη σχετιζόμενη με την ηλικία μείωση στην παραγωγή κολλαγόνου. Αυτά τα συμπληρώματα γενικά προέρχονται από τους ιστούς των ζώων όπως αγελάδες, κοτόπουλο, ή χοίρους.

Κολλαγόνο συμπληρώματα λειτουργούν; Από αισθητική χειρουργική, κάψετε χειρουργική επέμβαση, τραύμα χειρουργική επέμβαση, για την ανοικοδόμηση των οστών, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και βιομηχανικές χρήσεις αυτών των συμπληρωμάτων. ‘ Δουλεύουν;» είναι ακόμα ένα συζητήσιμο θέμα όμως. Η αποτελεσματικότητα των περισσότερων από αυτά τα συμπληρώματα είναι ακόμη για να αποδειχθεί.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Κολλαγόνο συμπληρώματα για δέρμα φροντίδα

Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι αυτά τα συμπληρώματα βοηθούν να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης από την αναπλήρωση το επίπεδο του κολλαγόνου στο σώμα, και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει να διατηρήσει μια πιο νεανική εμφάνιση.

Πολλές μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι αδυνατούν να παράγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ιδίως όταν χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των συνεπειών της γήρανσης στο δέρμα. Αυτό είναι πιθανώς επειδή μόρια κολλαγόνου είναι τόσο μεγάλος με περίπλοκη μοριακή δομή, ότι δεν μπορεί να απορροφηθεί από το δέρμα μας.

Ακόμη και αν αυτά είναι απορροφήσιμα, προβλήματα που προκύπτουν στην αφομοίωση τους με το φυσικό κολλαγόνο που παράγεται από το σώμα μας. Πολλοί άνθρωποι είναι της γνώμης όπως λειτουργική κερατίνη και νανο-Lipobelle μπορεί να βοηθήσει να υποκινήσει την παραγωγή κολλαγόνων. Ως εκ τούτου, οι ουσίες αυτές έχουν δείξει περισσότερη αποτελεσματικότητα στη μείωση των ρυτίδων και λεπτές γραμμές σε σύγκριση με κολλαγόνο συμπληρώματα.

κολλαγόνο συμπληρώματα δουλειά;

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Κολλαγόνο συμπληρώματα για κοινή πρόβλημα

Κολλαγόνο θεωρείται για να προσφέρει ανακούφιση από τη δυσκαμψία και πόνο στις αρθρώσεις. Διευκολύνει την ταχύτερη επούλωση των πληγών και δάκρυα. Οι άνθρωποι που πάσχουν από αρθρίτιδα και η οστεοαρθρίτιδα μπορούν να επωφεληθούν από τη λήψη των χαπιών.

Άτομα με αρθρίτιδα και εκφυλιστικές αρθρίτιδα έχουν αναφερθεί για να επωφεληθούν από αυτά τα συμπληρώματα. Μια σημαντική μείωση της πόνος στις αρθρώσεις και αυξημένη κινητικότητα έχει βιώσει από πολλά άτομα μετά την ανάληψη αυτό συμπληρώματα. Αυτά τα συμπληρώματα βρίσκονται για να είναι αποτελεσματική στη μείωση φλεγμονή των αρθρώσεων που συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Ένα άλλο σημαντικό όφελος είναι ότι μπορεί να ενισχύσει τα αιμοφόρα αγγεία και έτσι να βελτιώσουμε την κυκλοφορία. Ορισμένες μελέτες που διενεργήθηκαν σε ζώα έχουν επισημάνει ότι αυτά τα συμπληρώματα μπορεί να είναι χρήσιμη στη θεραπεία της οστεοπόρωσης, καθώς και.

Δεδομένου ότι αυτά τα συμπληρώματα έχουν κατασκευαστεί από τους ιστούς των αγελάδων, χοίρων και κοτόπουλου, και επίσης μπορεί να περιέχει μαγιά, οστρακοειδή, σιτάρι, γλουτένη, σόγια, κλπ., επαρκή προσοχή πρέπει να ληφθεί από τους ανθρώπους που έχουν αλλεργίες σε αυτά τα προϊόντα διατροφής. Έτσι, πριν από τη λήψη κάθε είδους συμπληρώματα, συμβουλευτείτε έναν εμπειρογνώμονα επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης να γνωρίζουμε τις διάφορες πτυχές όπως οφέλη, ανεπιθύμητες ενέργειες, κλπ.

Έτσι, βασικά, υπάρχει μια ομόφωνη γνωμοδότηση σχετικά με τη χρησιμότητα αυτών των συμπληρωμάτων. Λειτουργούν μόνο για γηριατρική ασθένειες ή είναι εξίσου αποτελεσματικές στη φροντίδα του δέρματος; Οι περισσότεροι των εμπειρογνωμόνων είναι της γνώμης ότι το κολλαγόνο συμπληρώματα μπορούν να επωφεληθούν όσοι υποφέρουν από κοινά προβλήματα, αλλά το αντι-γήρανση συμπληρώματα δεν είναι αποτελεσματική.

Μάλλον τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος Αντιγήρανση που περιέχουν ορισμένες φυσικές ουσίες όπως κερατίνη μπορεί να αποδειχθεί πιο επωφελής, καθώς διεγείρουν φυσική παραγωγή κολλαγόνου του σώματος. Βιταμίνη C έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου. Ομοίως, λυσίνη, ένα βασικό αμινοξύ μπορεί επίσης να βοηθήσει στο θέμα αυτό.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα