» » καλύτερο αναβολικά στεροειδή για την αύξηση της δύναμης

καλύτερο αναβολικά στεροειδή για την αύξηση της δύναμης

Οι καλύτερες στεροειδή αναβολικά για την αύξηση της δύναμης είναι πιο συχνά το πιο ανδρογόνα. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα ανδρογόνα φάρμακα είναι συνήθως το πιο ισχυρό νευρωνικά ρυθμιστές της μυϊκής σύσπασης. Τι αυτό σημαίνει είναι ότι το ανδρογόνο συνιστώσα των αναβολικών στεροειδών έχει τον τρόπο του την τόνωση των νευρώνων να σύμβαση των μυών.

Υπάρχουν ουσίες που ονομάζονται νευρωνικά αυξητικούς παράγοντες και φάρμακα ανδρογόνα τόνωση αυτών των ουσιών. Όταν αυτό συμβαίνει την παραγωγή αυτών των ουσιών αυξάνεται και αυτοί να ευαισθητοποιήσει την ικανότητα των νεύρων να πει ο μυς να συμβληθούν. Biomechanists και φυσιολόγοι καλέσετε αυτό, “ αύξηση της νευρομυϊκής απόδοσης ”. Βασικά, όταν χρησιμοποιούσα φάρμακα ανδρογόνα, τα νεύρα σας να γίνουμε καλύτεροι (διεγείρεται από το νευρικό αυξητικών παραγόντων) να έχουν μια πιο ακριβή και ισχυρός ικανότητα να συμβληθούν την μυϊκές ίνες που νευρώνουν τους. Είστε σχεδόν ακαριαία ισχυρότερη!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα

Οι καλύτερες στεροειδή αναβολικά για την αύξηση της δύναμης

καλύτερο αναβολικά στεροειδή για την αύξηση της δύναμηςΔοκιμάστε τη λήψη μια χούφτα Ταϊλάνδη d-bols πριν από την επόμενη ημέρα στο στήθος σας και να μου πείτε ότι δεν έχετε μια καλύτερη προπόνηση πάγκο τύπου. Το ίδιο ισχύει και για την αναστολή τεστοστερόνης. Η γρήγορης αφομοίωσης του φαρμάκου παίρνει γρήγορα το σύστημα και ενισχύει τα κινητικών νευρώνων ικανότητα να σύμβαση των μυών ινών.

Το πιο γρήγορο ενεργεί ανδρογόνων που έχετε στο σύστημά σας, τόσο μεγαλύτερη η επίδραση. Αυτό είναι όταν αισθάνεστε πραγματικά “ χυμό ”. Μπορείτε να αισθανθείτε επίσης πολύ καυλιάρης. Έχω ακούσει ιστορίες τρόμου αφάνταστη που αφορούν ζώα συντροφιάς! Δεν πρόκειται για φάρσα, Westchester juicebags είναι καρύδια!

Υπάρχει κάποια ομοιότητα με το πώς ανδρογόνα αναβολικά εργασία στα νεύρα και πώς διεγερτική ναρκωτικά έργο στα νεύρα. Εγώ έχω ποτέ προσωπικά medaled με ψυχαγωγικά φάρμακα πολύ, αλλά φαντάζεστε λαμβάνοντας μια μεγάλη δόση ένα διεγερτικό, όπως τις λίγες γραμμές και στη συνέχεια να πάρει κάτω από ένα βαρύ μπαρ και πατώντας αυτό το κορόιδο. Μεγάλο, μεγάλο πάγκο. Πρόβλημα είναι, μεγάλη, μεγάλη καρδιακή προσβολή επίσης. Δεν το κάνουμε αυτό, ακριβώς, που απεικονίζουν το σημείο (νευρομυϊκή) διέγερσης νεύρων σε σύσπαση των μυών.

Αναβολικά στεροειδή μόνο δεν προκαλούν την συστηματική και καρδιαγγειακή βλάβη και η διέγερση που προκαλούν ψυχαγωγικών ναρκωτικών. Αλλά ένα καθαρότερο παράδειγμα από την κοκαΐνη ήταν εφεδρίνη. Γνωρίζετε τη βιασύνη εφεδρίνη. Είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα είναι ισχυρότερη εάν μπορείτε να πάρετε μια καλή δόση της εφεδρίνης πριν από την προπόνηση σας. Ο λόγος πίσω από αυτό ακόμα κατέχει-νευρομυϊκή διέγερση μέσω των νευροδιαβιβαστών και ρυθμιστές.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα
Εντάξει, έτσι ποια είναι τα καλύτερα φάρμακα για την αύξηση της δύναμης;

  • Αναστολή τεστοστερόνης
  • Προπιονική τεστοστερόνη
  • Dianabol
  • Anadrol
  • Οξική
Τα παραπάνω φάρμακα είναι γενικεύσεις. Όλα τεστοστερόνης θα λειτουργεί καλά για την αύξηση της δύναμης όπως και κάθε μορφή trenbolone. Ωστόσο, σύμφωνα με το θέμα που έχετε προηγουμένως δηλώσαμε: όσο υψηλότερο το επίπεδο ανδρογόνο ναρκωτικών έχετε ενεργή στο σύστημά σας σε κάθε δεδομένη στιγμή, τόσο μεγαλύτερη η νευρική διέγερση και η επακόλουθη δύναμη αύξηση. Θα παρατηρήσετε μια πιο αργή κατασκευή επάνω της αντοχής με τη μεγαλύτερη εκδόσεις ενεργεί των αντίστοιχων φαρμάκων και όχι τόσο πολύ από μια βιασύνη άμεση ανδρογόνων.

Για μια άμεση βιασύνη, dianabol και ανάρτηση είναι καλύτερη. Έτσι είναι methyltestosterone, αλλά σε μεγάλο βαθμό είναι τοξικά και δεν είναι καλή αναβολική της επιλογής. Επίσης θα μπορούσε να πίνετε μερικά ml του Reforvit-B ή σνιφάρουν κάποια σφαιρίδια finaplix έδαφος … μια ενδορρινική ανδροστενεδιόνης σπρέι όπως η γερμανική κολύμπι ομάδα που χρησιμοποιείται για να χρησιμοποιήσετε στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα λειτουργούσε καλά θεαματικά-Ωχ … θυμηθείτε αυτό είναι μόνο πληροφορίες, αλλά καταπληκτική επιτυχία, μπορεί αυτό να διασκεδαστικό!;

Ναι, έτσι κι αλλιώς τα καλύτερα φάρμακα γενικότερα για αύξηση της δύναμης είναι η τεστοστερόνη, dianabol, anadrol, trenbolone, και κατά τη διατήρηση της κρεατίνης και σύνθεση, anavar. Anavar δεν τόνωση της δύναμης από οι ίδιοι μηχανισμοί που περιγράφεται στο παρόν κεφάλαιο. Αξίζει μόνο να σημειωθεί επειδή, πράγματι η ενίσχυση κέρδος δύναμη που είναι καλύτερα από πολλά άλλα αναβολικά (αν ληφθούν σε επαρκή δόση, περισσότερα από 20-25mg/ημέρα).

Μου αγαπημένο προ-προπόνηση βιασύνη στοίβα είναι 50 mg εφεδρίνη, 400 mg καφεΐνη και 3-5 Ταϊλάνδη dianabol. Για να μην πάρει μπροστά από τον εαυτό μου, αλλά το αμινοξύ L-Τυροσίνη θα λειτουργήσει από το δικό του μηχανισμό να stimualte νευρωνικά ψήσιμο και άμεση δύναμη κέρδος (για αυτό θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2, δεν υπερβαίνει τα 4 γραμμάρια). Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα άδειο στομάχι, προσθέστε μερικά ενανθράκωσης (όπως ένα Red Bull) και όλο το μείγμα που παίρνει στο σύστημά σας πολύ πιο γρήγορα. Ναι, ονειρεύτηκα αυτό μια φορά, εγώ um … στην πραγματικότητα ποτέ δεν το έκανε. Θυμηθείτε επίσης, είμαι αρκετά νέος και αν και μπορεί να είμαι μια σωματική διάπλαση/φυσιολογίας, ναρκωτικών/bodybuilding εμμονή μανιακός – έχουν καμία καρδιαγγειακούς παράγοντες κινδύνου (υψηλή αρτηριακή πίεση, χοληστερόλη, φραγμένες αρτηρίες, κλπ).

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα