εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρους

Τα αποτελέσματα της έρευνας του απώλεια βάρους για Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ είναι ένα από το μεγαλύτερο καταπατητές προσοχή λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας και την ικανότητα να παρέχει τα βασικά οφέλη για τη βελτίωση των επιπέδων ενέργειας και μεταβολισμό του λίπους.

Τι φυσικό συμπλήρωμα διατροφής καύση θερμίδων όσο πιο γρήγορα αυτό προσελκύει εξέχοντα γιατροί, όπως η Δρ Οζ και ο Δρ Λίντσεϊ Ντάνκαν να πάει στην τηλεόραση ως μέρος μιας εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση, και ιδιαίτερα το συνιστούσα;

Ποιος θα φανταζόταν ποτέ απώλεια βάρους και καφέ στην πραγματικότητα θα μπορούσε να φέρει αξία μαζί και να είναι στην ίδια πρόταση με νόμιμη προοπτικές προς την επιτάχυνση της απώλειας βάρους; Είναι το μυστικό βάρος απώλεια συστατικό τέλος εδώ από πράσινο άψητοι καφέ που περιέχουν ένα καθαρό εκχύλισμα του χλωρογενές οξύ;

Καθαρό πράσινο κόκκους καφέ είναι το σπάσιμο ειδήσεις στον τομέα της υγείας και πεδία απώλεια βάρους, ως πηγή για μια πιθανή ανακάλυψη εκχύλισμα του ιδιαίτερα και επιδιωκομένου μετά από αναζήτηση για τον έλεγχο και την ενίσχυση του ανθρώπινου μεταβολισμού. Η πρώιμη, συνεχή έρευνα σε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ έχει touted στιγμής ως εργαλείο για την ασφαλή, γρήγορη απώλεια βάρους, μαζί με την προώθηση βελτιωμένη υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και μεταβολισμού του λίπους.

Το εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ αναφέρεται στην επεξεργασία καβουρδισμένο καφέ για το θρεπτικό του εξόρυξη αντί για το τυπικό ψητό, καφέ κόκκους καφέ που χρησιμοποιούνται ως αφέψημα για ζυθοποιίας και να καταναλώνουν. Η διαδικασία καβουρδίσματος φυσικό φυσικοχημικές αλλοιώσεις του φασολιού καφέ, και καταστρέφει τα πιο πολύτιμα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο πράσινο εκχύλισμα καφέ: χλωρογενές οξύ.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο εκχύλισμα καφέ

Μελέτη απώλεια βάρους που χαρακτηρίζει πράσινο εκχύλισμα καφέ

Η ενεργοποίηση του λίπους καύση ορμόνες και μεταβολικές διαδικασίες είναι η πιο σημαντική συσχέτιση μεταξύ καθαρό πράσινο φασόλι καφέ εκχύλισμα και βάρος απώλεια.

Τα αποτελέσματα μείωση του λίπους του σώματος από μια πρόσφατη κλινική μελέτη-πιλότος παρουσιάστηκαν στην ετήσια συνάντηση της αμερικανικής χημικής κοινωνίας, και τα συμπεράσματα επανεξετάσθηκαν ευρέως από υγεία νέα σημεία πώλησης όπως WebMD και τα παρόμοια. Σε μόλις 22 εβδομάδες, τις μελέτες των ενεργών συμμετεχόντων είχε μια μέση απώλεια βάρους 17 κιλά, που αντιπροσώπευαν ένα σώμα μέση μείωση του βάρους του πάνω από ένα εκπληκτικό 10%. Ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα πλευρά ήταν το λίπος σωμάτων μειώθηκε κατά 16%, ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσό από το 10% συνολικά απώλεια βάρους.

Δύο ποσά διαφορετική δοσολογία ελέγχθηκαν στην παρούσα μελέτη μαζί με εικονικά σκευάσματα, και στις δύο περιπτώσεις είχε ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη, ταχύτερη απώλεια βάρους. Οι δόσεις αποτελείται από είτε ένα συμπλήρωμα 700 mg εκχύλισμα καθαρό πράσινο καφέ, ή μια υψηλότερη δόση των 1.050 mg. Η υψηλότερη δόση συμπλήρωμα που παράγονται τα καλύτερα αποτελέσματα, και ήταν πιο αποτελεσματικό από το 700 mg δόση, ή το συμπλήρωμα του εικονικού φαρμάκου.

Τα αποτελέσματα της άσκησης κατά τη διάρκεια αυτής της μελέτης υπολογίστηκαν όπως κατά μέσο όρο 400 θερμίδες καίγονται ημερησίως. Και οι συμμετέχοντες καταναλώνονται περίπου 2.400 θερμίδες ημερησίως σε απεριόριστη διατροφή. Έτσι της μελέτης συμπέρασμα, καθώς και ότι του άλλοι γιατροί που έχουν εξετάσει τη μελέτη, είναι ότι τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους μπορεί να αποδοθεί πιθανώς στο καθαρό πράσινο καφέ εκχύλισμα.

Το χλωρογενές οξύ είναι φυσικό φυτού σύνθετες στο εκχύλισμα που δημιουργεί τον ενθουσιασμό της περισσότερα από αυτή την πρόσφατη μελέτη, δεδομένου ότι είναι μια πολυφαινόλη. Η αντιοξειδωτική δράση των πολυφαινολών πολλά έχει ερευνηθεί εκτενώς, και ιδίως έχουν αποδειχθεί να εξουδετερώσει κάποιες καρκινογόνες ενώσεις, πριν αρχίσουν να αναπτύσσουν πιο σοβαρές προκλήσεις υγείας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο εκχύλισμα καφέ

Το χλωρογενές οξύ εκχύλισμα οφέλη απώλειας βάρους

Σε δοκιμές με το Χλωρογενικό οξύ και την επίδραση στην καρδιαγγειακή υγεία, κλινικές μελέτες έχουν δείξει μείωση των δεικτών κινδύνου που περιέχονται στην κυκλοφορία του αίματος. Η εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών (μεταβολικών αποβλήτων) βοηθά το σώμα να αναγεννηθούν βιταμίνη Ε, και μειώνει σημαντικό, χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη (LDL) και των λιπιδίων υποβάθμιση. Καθαρό εκχύλισμα πράσινου καφέ του χλωρογενές οξύ αποδεικνύεται ζωτικής σημασίας για την απόκτηση μια βέλτιστη Αιματολογικό για καρδιαγγειακή ευεξίας.

Βελτιώσεις από την υγιέστερη Χημείας αίματος προκαλείται από εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ επίσης θετικά επιπτώσεις αρτηριακή πίεση. Δύο αναγνώσεις του διαστολική και συστολική αρτηριακή πίεση έδειξαν σημαντικές βελτιώσεις σε χλωρογενές οξύ δοκιμές. Τα αποτελέσματα φαίνεται να περιορίζεται σε υγιή επίπεδα της αρτηριακής πίεσης, χωρίς να προκαλεί μια αλλαγή στο ποσοστό σφυγμού του αντικειμένου της δοκιμής ή δείκτη μάζας σώματος.

Μια άλλη βελτίωση κυκλοφορία του αίματος που βρέθηκαν είναι θέματα δοκιμής σε μελέτες χλωρογενές οξύ είναι στη σφαίρα των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Αυτό είναι ένα κρίσιμο δείκτη για την πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη, και το Χλωρογενικό οξύ προάγει την αξιοποίηση των παχιών κυττάρων για την ενέργεια, και μειώνει τα επίπεδα της γλυκόζης του αίματος στην κυκλοφορία του αίματος. Είναι εύκολο να δούμε ότι καίγοντας λίπος αντί αποθήκευσή τους, είναι τι αποδόσεις αυτές τις απίστευτες βάρος απώλεια βελτιώσεις.

Μερικοί γιατροί, όπως ο Δρ Duncan, συστήνουν επιλογή καθαρό πράσινο καφέ απόσπασμα σε μορφή κάψουλας, αντί για τη μορφή ταμπλέτας. Αυτός προειδοποιεί για ένα προϊόν το οποίο περιέχει το κονίαμα, υπό τη συγκεκριμένη στεατικά, διοξείδιο του πυριτίου ή κυτταρίνη. Η δόση που αισθάνεται ο Δρ Duncan είναι πιο ευεργετική είναι καθαρό πράσινο εκχύλισμα καφέ δύο 400 mg κάψουλες, πρόκειται να ληφθούν δύο φορές την ημέρα με άφθονο νερό, και τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από τα γεύματα σας.

Η 1.600 mg δόση ανά ημέρα είναι υψηλότερη από ό, τι ακόμη και την υψηλότερη δόση που ελέγχθηκε στις επιστήμες τροφίμων εφαρμόζεται μελέτη αναφέρεται ανωτέρω. Ο Δρ Duncan τονίζει ότι καθαρό πράσινο κόκκους καφέ είναι ένα φυσικό superfood, και είναι απόλυτα υγιές να προσθέσετε στη διατροφή. Το ποσό της καφεΐνης είναι ουσιαστικά λιγότερο από θα παίρνατε σε ένα φλιτζάνι καφέ, και τα πράσινα φασόλια καφέ, προώθηση ηρεμία, καθώς και μια μείωση της αρτηριακής πίεσης, αντί να τις εκνευρισμού επιπτώσεις που ζυθοποιηθεί καφέ μπορεί να παράγει.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο εκχύλισμα καφέ

Γιατρού λάβει σχετικά με εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Ο Δρ Οζ είναι επίσης ένα μεγάλο υποψήφιο από καθαρό πράσινο φασόλι καφέ εκχύλισμα, και αυτός χαρακτήρισε πρόσφατα Δρ Duncan και η έκτακτη είδηση της αυτό το συναρπαστικό νέο συμπλήρωμα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του. Αποκαλεί εκχύλισμα καθαρό πράσινο φασόλι καφέ ένα από την κορυφαία 5 καταπολέμηση του πάχους φόρμουλες για την επιτυχία, και συστήνει την ίδια δόση 800 mg που λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα που ο Δρ Duncan κάνει. Δύο οι γιατροί τονίζουν ότι τα φασόλια καφέ είναι πολύ πικρό, έτσι είναι σοφό να πίνετε άφθονο νερό κατά τη λήψη του συμπληρώματος. Και, όπως είπε στην τηλεόραση, το ένα από το καλύτερο πράγμα για καθαρό πράσινο φασόλι καφέ εκχύλισμα είναι ότι δεν υπάρχουν καμία αρνητική παρενέργεια.

Έτσι, η υπόσχεση της απώλειας του βάρους εύκολα χωρίς να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής, πέρα από τη λήψη συμπληρωμάτων εκχύλισμα καθαρό πράσινο φασόλι καφέ, είναι μια από τις πιο συναρπαστικές προόδους που επιστήμη αποκάλυψε στο πεδίο της απώλειας βάρους. Περισσότερη έρευνα συνεχίζεται σε τρελούς ρυθμούς να καταλάβουμε τους μηχανισμούς στο πώς ακριβώς το σώμα χρησιμοποιεί χλωρογενές οξύ για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων, αλλά και το θαυμάσιο πράγμα είναι αυτό το superfood φαίνεται να λειτουργεί γρήγορα, και με τον κάθε σωματότυπο.

Οποιαδήποτε από αυτά τα οφέλη υγείας που προαναφέρθηκε θα ήταν ένας σημαντικός λόγος αρκετά να προσθέσετε συμπληρώματα εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ στην διατροφή του ατόμου. Και συνδυάζοντας την πρόληψη των ασθενειών, απώλεια βάρους, υγιή τα επίπεδα σακχάρου και βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας είναι μόνο η φυσική λύση για να μετατρέψει τη ζωή σας σε μια υγιή κατεύθυνση, γρήγορα και εύκολα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο εκχύλισμα καφέ

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *