βατόμουρο κετόνη παρενέργειες

Το FDA (Food and Drug Administration) κατατάσσει σμέουρο κετόνες ως ασφαλές σε μικρές ποσότητες, αν χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα διατροφής.

Ωστόσο, το ποσό του κετόνη βατόμουρο σε ένα χάπι διατροφής είναι πιθανό να είναι υψηλότερες από αυτό, και δεδομένου ότι δεν έχουν υπάρξει οποιαδήποτε δοκιμές στον άνθρωπο, δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να δείτε πόσο ασφαλές είναι όταν χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα για κατανάλωση από τον άνθρωπο.

Συχνά λέγεται ότι αν δεν έχετε μια αλλεργία στη σμέουρα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε παρενέργειες με τη λήψη οποιοδήποτε συμπλήρωμα που περιέχει αυτή χημική ένωση.

Υπήρξαν ανησυχίες για την ασφάλεια της λήψης σμέουρο κετόνες, λόγω του ότι είναι χημικά που συνδέονται με ένα διεγερτικό που ονομάζεται synephrine.

Synephrine χρησιμοποιείται σε συμπληρώματα διατροφής για απώλεια βάρους να αντικαταστήσει την εφεδρίνη, που είχε απαγορευτεί από το FDA λόγω των ανησυχιών ότι η εφεδρίνη που προκαλείται καρδιαγγειακή τοξικότητα. Επίσης υπήρξαν φόβοι ότι synephrine λόγω της ομοιότητάς του στο εφεδρίνη θα μπορούσε να είναι επίσης σε κίνδυνο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε RaspberryKetonePlus

Λόγω αυτού, υπάρχει μια πιθανότητα ότι με τη λήψη σμέουρο κετόνη θα μπορούσε να αντιμετωπίσετε κάποιες παρενέργειες, ας εξετάσουμε κάθε ένα από αυτά.

Διέγερση:

Οι κετόνες είναι παρόμοια με synephrine, θα μπορούσε να αντιμετωπίζετε μια αύξηση σε κτύπο της καρδιάς, μια αύξηση της αρτηριακής πίεσης, και θα μπορούσατε επίσης εμπειρία αρρυθμίες (αρρυθμίες).

Πανικός:

Μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι μετά τη λήψη σμέουρο κετόνες βίωσαν μια επίδραση εκνευρισμού ή επισφαλής. Δεν είναι ένα διεγερτικό όπως καφεΐνη, αλλά αυτό μπορεί να επιταχύνει τον μεταβολισμό σας.

Όταν εκτελείται το μεταβολισμό, πάρα πολύ γρήγορα θα κάψετε περισσότερες θερμίδες και παράγουν περισσότερη ενέργεια που έχετε συνηθίσει. Το αποτέλεσμα αυτού που προκαλεί η νευρικότητα και η νευρικότητα που γέμισαν.

Υπερθέρμανση:

Τη θερμογενετική επίδραση του συμπληρώματος μπορεί να προκαλέσει να ιδρώνουν περισσότερο από ό, τι έχετε συνηθίσει, που μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστη στην αρχή.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε RaspberryKetonePlus

Καύση λίπους:

Όταν καίτε μέχρι τις τοξίνες λιποκύτταρα μπορούν να απελευθερωθούν πίσω στο σώμα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις. Καύση λίπους πάρα πολύ μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, ζάλη και ακόμη και κακή αναπνοή.

Αυτές οι παρενέργειες δεν έχουν αποδειχθεί. Μόνο έχουν γίνει μελέτες σε ποντίκια για να αποδείξει τις παρενέργειες του αυτό το συγκεκριμένο συμπλήρωμα, επομένως οι πιθανότητες αντιμετωπίζουν τις ίδιες παρενέργειες, όταν λαμβάνοντας σμέουρο κετόνες είναι χαμηλή.

Λόγω των χημικών ομοιοτήτων σμέουρο κετόνη να synephrine και καψαϊκίνη, ασθενείς με καρδιαγγειακή όρους θα πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει κετόνη σμέουρο.

Έτσι ενώ δεν υπάρχει καμία αποδεδειγμένη απόδειξη ότι με τη λήψη σμέουρο κετόνες θα αντιμετωπίσετε παρενέργειες πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά εάν πάσχετε από οποιαδήποτε προβλήματα καρδιών ή άλλες ιατρικές παθήσεις. Αν δεν έχετε ήδη, παρακαλώ ελέγξτε έξω μας εξετάσετε κετόνες σμέουρο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε RaspberryKetonePlus

Πόσο κάνει το σμέουρο κετόνες εργασία;

Λειτουργούν με δύο τρόπους. Πρώτον, αυξάνουν την χημική ουσία του εγκεφάλου που ονομάζεται norepinephine, που είναι μια ουσία που απελευθερώνεται φυσικά από τα νευρικά κύτταρα.

Η αύξηση της χημικής αυτής ουσίας τελικά να διασπά το λίπος στο εσωτερικό λίπος κύτταρα που ονομάζονται λιποκύτταρα, τα οποία είναι ένα κελί που ελέγχει τα επίπεδα λίπους είτε πρόκειται να κατασκευαστεί ή να αποθηκεύονται.

Ο δεύτερος τρόπος που εργασίας βατόμουρο κετόνες είναι ότι αυξάνουν την έκκριση της αδιπονεκτίνης, πρόκειται για μια πρωτεΐνη, η οποία δημιουργείται από τα λιποκύτταρα, η οποία θα βοηθήσει να σπάσει το λίπος, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και ρυθμίζουν το μεταβολισμό. Έχει διαπιστωθεί ότι πολλοί παχύσαρκοι άνθρωποι στην πραγματικότητα να έχουν χαμηλά επίπεδα adiponectin.

Έχει ειπωθεί ότι οι επιπτώσεις του βατόμουρο κετόνη θα λειτουργήσει μόνο όταν χρησιμοποιείται το εκχύλισμα, και είναι στην Αγνή της μορφή, και παρόμοια βαθμού και δόση σε ό, τι χρησιμοποιήθηκε στις κλινικές δοκιμές.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε RaspberryKetonePlus

Οφέλη για την υγεία των σμέουρων κετόνη

Απώλεια βάρους δεν είναι το μόνο όφελος από τη λήψη κετόνες σμέουρο? έχει συστήσει να βοηθήσει πολλά προβλήματα υγείας, όπως η μείωση της χοληστερόλης του σώματος, καταπολέμηση του καρκίνου, μπορεί επίσης να βοηθήσει με πόνου με εμπειρία μετά από έντονη άσκηση.

Ας εξετάσουμε περαιτέρω σε αυτά τα πρόσθετα οφέλη. Παίζει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου και χοληστερόλης του σώματος χωρίς να επηρεάζονται οι κυριότερες λειτουργίες του καρδιαγγειακού συστήματος.

Βατόμουρο κετόνες περιέχουν σαλικυλικό οξύ έτσι μπορεί επίσης να βοηθήσει την καταπολέμηση της αθηροσκλήρωσης και καρδιακές παθήσεις.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το βατόμουρο κετόνες έχουν αντικαρκινικά οφέλη, που τους επιτρέπουν να καταπολέμηση διαφορετικά είδη καρκίνων.

Αυτό είναι λόγω του μεγάλου ύψους του φυτοχημικά που είναι πλούσια σε αντι-καρκινογόνες, οποιαδήποτε χημική ουσία που μειώνει την εμφάνιση των καρκίνων, ιδιότητες.

Προστατεύει τα κύτταρα του σώματος, καθώς περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχονται σε αυτό το σύνθετο προστατεύει κατά της νόσου και την κυτταρική βλάβη.

Της αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες μπορεί επίσης να μειώσει το φλεγμονή, η οποία ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους, που μπορεί να προκύψουν μετά από έντονη άσκηση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε RaspberryKetonePlus

Ενισχύει επίσης την παραγωγή ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που είναι υπεύθυνη για την πρόληψη παθήσεων του δέρματος, επίπεδα αύξηση της HGH, ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης, τη βελτίωση των λειτουργιών του εγκεφάλου και να αυξήσει την παραγωγή των αυξητικών ορμονών.

Υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη, όπως βατόμουρο κετόνες μπορεί επίσης να βοηθήσει όσους πάσχουν από αλωπεκία. Ωστόσο, κανένα από αυτά τα οφέλη δεν έχουν μελετηθεί αρκετά καλά να αποδείξει την αποτελεσματικότητά της.

Μήπως αυτό αποδεικνύει ότι το βατόμουρο κετόνες είναι μια όλα γύρο όφελος για την υγεία, και ότι πρόκειται για Θαύμα χάπι απώλειας βάρους;

Καλά δεν δεν είναι. Ακόμα δεν έχουν δοκιμές στον άνθρωπο να δω αν με τη λήψη της χημικής αυτής Ένωσης, μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς παρενέργειες.

Επίσης, πολλά από τα δισκία σμέουρο κετόνη δεν μόνο αποκλειστικά περιέχουν σμέουρων κετόνες, που δημιουργεί αμφιβολίες σχετικά με τη χρησιμότητα του, και μέχρι την ανθρώπινη δοκιμές έχουν λάβει χώρα εκεί είναι καμία εγγύηση ότι θα εργάζονται.

Οι άνθρωποι έχουν πολλούς λόγους πιο σύνθετους να φάει τότε κάνετε τα τρωκτικά, έτσι για την αντιμετώπιση πέρα από την κατανάλωση αυτό πρέπει να εξεταστεί.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε RaspberryKetonePlus

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *