» » αναβολικά στεροειδή, παράγωγα της τεστοστερόνης

αναβολικά στεροειδή, παράγωγα της τεστοστερόνης

Αναβολικά στεροειδή είναι παράγωγα της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Τι αυτό σημαίνει είναι ότι αναβολικά στεροειδή είναι χημική ξαδέλφια της τεστοστερόνης, αλλά τεχνικά, δεν είναι η τεστοστερόνη. Με άλλα λόγια, είναι ελαφρώς χημικώς διαφορετικά από ό, τι η τεστοστερόνη που βρήκαν στους οργανισμούς μας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα

Αναβολικά στεροειδή, παράγωγα της τεστοστερόνης

αναβολικά στεροειδή, παράγωγα της τεστοστερόνηςΤο σύνολο λόγος αναβολικά-στεροειδή ποτέ έγιναν στο εργαστήριο ήταν να μειωθεί η ανδρογόνο pontency και την αύξηση του ποσοστού των αναβολική (κτήριο/αναζωογονητικές Ιστός) ικανότητες των ναρκωτικών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε το λιγότερο άνδρες balding (αλωπεκία), λιγότερη πιθανότητα για την υπερτροφία του προστάτη, λιγότερο δερματικά προβλήματα, και λιγότερο συνολική αναβολικά-στεροειδή που συνδέονται παρενέργειες.

Εικόνα δύο κλίμακες αναβολικό στεροειδές-βαθμολογία πηγαίνει από 0 βαθμούς σε 1000 σημεία. Μία κλίμακα είναι για ανδρογόνο δραστικότητα και η άλλη είναι για αναβολική (κτήριο μυών) δραστικότητα. Κάθε φάρμακο έχει μια μερίδα της αναβολικά: ανδρογόνο ιδιοκτησίας. Η τεστοστερόνη είναι το χρυσό πρότυπο με μια μερίδα του 1:1. Τεστοστερόνη έχει σημείο 1000 βαθμολογία στην κατηγορία αναβολικά, και σημείο 1000 βαθμολογία στην κατηγορία ανδρογόνο. Αυτό μας δίνει της αναλογίας 1:1.

Αναβολικά στεροειδή αρχικά συντέθηκαν ώστε να διατηρηθεί ως πολλά από τα 1000 σημεία αναβολικά σημείο όσο το δυνατόν, ελαχιστοποιώντας τα σημεία στην κλίμακα ανδρογόνο. Με τον τρόπο αυτό, οι επιστήμονες θεωρία ότι η μυϊκού ιστού, δυνατότητα δόμησης θα είναι υψηλό, και παρενέργειες της ανδρογόνο μερίδας θα είναι χαμηλή.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα
Το δυσνόητο πράγμα με την αληθινή αναβολικά στεροειδή (δεν εστέρες τεστοστερόνης θα δούμε), είναι ότι τις ανδρογόνες και αναβολικές ιδιότητες, συνήθως αντιπροσωπεύουν ένα διπλό ακονισμένο ξίφος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όσον αφορά την ανάπτυξη ιστών των μυών και της συνολικής της δραστικότητας των ναρκωτικών. Για παράδειγμα, anadrol, d-bol, parabolan, κλπ, όλα τα πιο ανδρογόνα φάρμακα, είναι συνήθως πιο ισχυρό για το μέγεθος και τη δύναμη διέγερση.

Υπάρχουν πολλά σύνθετα ψυχολογικούς λόγους για αυτό, πολλές από τις οποίες δεν είναι γνωστές προς το παρόν από τον άνθρωπο. Δεν είναι τόσο σημαντικό να καταλάβω γιατί, ωστόσο πρέπει να είστε επίγνωση του γεγονότος ότι αυτό είναι αλήθεια. Αυτοί οι παράγοντες μπαίνουν στο παιχνίδι για διάφορους χρήστες, επειδή είναι το ανδρογόνο τμήμα διαφόρων φαρμάκων που ευθύνονται για την πλειονότητα των ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με αναβολικό στεροειδές χρήση.

Για παράδειγμα, εάν είστε ένα αποχυμωτή που ασχολούνται με την απώλεια μαλλιών, που δεν μπορεί να θέλετε να παίξει γύρω με φάρμακα όπως το dianabol, anadrol, κλπ. Έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να επισπεύσουν αρσενική φαλάκρα, οφείλεται στο γεγονός ότι ανδρογόνα φάρμακα είναι πιο πιθανό να διεγείρουν ή να προσομοιώνουν DHT (διυδροτεστοστερόνη) και να οδηγήσει σε αρσενικό αλωπεκία (απώλεια μαλλιών στο αρσενικό λόγω υπερβολικών ανδρογόνων).

Πω Μπίλι δεν θέλει να χάσει τα μαλλιά του. Φαλάκρα τρέχει στην οικογένειά του, δεν μυών, και έχουμε ένα συντροφικό ωριμασμένο αποχυμωτή. Μπίλι σκέφτεται ότι θα λάβει μόνο κάποια primobolan ή winstrol, να αποφύγει την απώλεια μαλλιών ενώ αποχύμωση επειδή μερικοί φίλοι στο γυμναστήριο του είπε ότι δεν είναι τα ανδρογόνα. Όπως γνωρίζουμε, κάθε ενιαία αναβολικό στεροειδές έχει κάποια ανδρογόνο ιδιότητες. Είναι ακριβώς πόση. Να περιπλέξει την κατάσταση, Μπίλι δεν γνωρίζει ότι η primobolan και winstrol είναι δύο παράγωγα DHT. Αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά κοντά με τη χημική δομή να ενεργεί σαν DHT στο σώμα, ακόμα κι αν δεν είναι γνωστό ως ανδρογόνα φάρμακα.

Η πραγματικότητα της επιστήμης είναι ότι primo και Winnie είναι τόσο άστοχες επιλογές όσον αφορά την απώλεια μαλλιών. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αυτό, αυτά τα είδη των πραγμάτων που είναι απαραίτητα για την αποφυγή ανεπιθύμητη πλευρά έχει επιπτώσεις, ειδικά για χρήστες συνεπής.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα